ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ, СПОДЕЛЕТЕ : Томче Илиев – Петгодишно дете од Струмица со тумор на мозокот итно треба да се лекува во Турција

0
900

Денес на социјалната мрежа Фејсбук насекаде се рашири веста која сите нас не потресе. Станува збор за Томче Илиев – малиот херој кој има само пет години а треба да извојува една голема битка за своите пет години. Томче има тумор на мозокот и итно му се потребни финансиски средства за да се лекува во Турција. Досега многу пати сме докажале дека ние струмичани сме навистина хумани, да бидеме и овојпат.

Жиро сметка за донации:
300001000024543 КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА на име Васе Илиев неговиот татко

СПОДЕЛИ