ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД И ДАНКЕ МАРО МОРИ

0
551
Во Лондон, на кратка средба, канцеларката Меркел ја запознав со подготовките за претстојниот референдум.  и  остануваат силно посветени на поддршката за афирмација на европските вредности во регионот.