ГРУЈОВИТЕ КУЧИЊА НА ВОЈНАТА НЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА СЕ ЗАКАНУВААТ : Довчерашниот директор на МНТ Шанац, ќе убивал видни довчерашни опозиционери!

0
2133

toniShanacKjeUbiva trickoShanac

НЕМА КОМЕНТАРИ

НАПИШИ КОМЕНТАР