ГРУЕВЦИ СЕ ПОД ГОЛЕМ СТРЕС, ЗОШТО ЛИ Е ТАКА?! НА ТРАЈКО ДЕНЕСКА МУ СЕ СЛОШИЛО…

0
3514

Ова е само неколку часа откако случајот Смиљковско Езеро падна на суд и се враќа на повторно судење?!?!