ГРОЗНО ГРОЗНО ГРОЗНО : ЦЕПЕНИЦИТЕ на Грујо дефинитивно стасаа за Бардовци, погледнете што ОБВИНУВА овој КЛАТИКУР! Заев е виновен за жртвите во Куманово и потоа се сликал?! ЗНАЧИ СПОРЕД ОВОЈ КЛОВН ЖИТЕЛИТЕ ВО ДИВО НАСЕЉЕ СТАНАА ТЕРОРИСТИ И ЗА ТОА ЗАЕВ Е ПОВТОРНО ВИНОВЕН?!

0
471

Медиумските бројлери на Грујо стануваат се по луди и по забегани во колумни и нивните јавни настапи бидејќи очигледно е дека веќе не ставаат филтер за тоа какви медиокритети пуштаат во медиумскиот етер да се обраќа на јавното мнение. Овој пат нивната злоба нема мера и се граничи со тотално лудило, така што овој пат повеќе не се виновни странските служби и мрачните сили, мунгосите на Протуѓер сега веќе жестоко почнуваат во поход на разнебитување на мултиетничкиот карактер на државата и тоа свесно го прават преку пуштање на вакви црви од колумнисти кој шират говор на омраза, албанофобија и тези, тези и само тези но никаде аргументи. И секако свесно ги навредуваат албанските сограѓани со што исто така свесно од нив прават и џихадисти, терористи, убијци итн.

Она што загрижува е најновиот бисер  и грст навреди на грујовите медиумски цепеници од Цаци и Сарма, Филип Петровски. Курир, претставува класично газење преку погинатите во вооружениот конфликт во Куманово и припишувањето на целиот настан на лидерот на опозицијата и претседател на СДСМ Зоран Заев и дека овој ги организирал да дојдат во Куманово, потоа дека ги обучувал некаде терористите и потоа опозицијата ПЛАНИРАЛА КРВАВО СЦЕНАРИО?!?!

Инаку еве го целиот одвратен албанофобски текст кој што го напишал некој си новопечен медиумски кловн Костадин Керпичоски :

Screenshot_1 Screenshot_2