Градоначалникот на Карпош решил да го ЗАТВОРИ Стевчо Муња во ЗАТВОР : Стефан Богоев го предаде извештајот за КРИМИНАЛИТЕ НА СТЕВЧО МУЊА до Државен завод за ревизија, до финансиската полиција и до ЈО

0
701

Утринава градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев го достави извештајот на криминалното владеење на Стевчо Муња до Државниот завод за ревизија, до финансиската полиција и до ЈО на Македонија.

Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев најави утре објавување на деталите од овој поднесен извештај во кој како што дознаваме е преполн со криминални злоупотреби на екс градоначалникот Стевчо Јакимовски.