Градоначалникот на Гази Баба Георгиевски : Советниците на ВМРО – ДПМНЕ спречуваат влез на нова инвестиција од 20 милиони евра

0
250

Георгиевски : Советниците на ВМРО – ДПМНЕ спречуваат влез на нова инвестиција од 20 милиони евра