ГОСПОДЕ БОЖЕ. НИЕ ПРАВЕВМЕ ВИЦЕВИ НА ТЕМАТА: Грујо ја повика македонската емиграција да му помогне финансиски за престојот во Унгарија?!?!

0
711

Во интервју за порталот Инфомакс, Грујо праќа порака до нашата емиграција да почнала да собира пари за помош?!?!

Во интервјуто тој вели:

Тој разработувал планови за негова работа таму во иднина. Имал највисок степен на политички азил, лична карта за странци и унгарски пасош за лица со статус на азил. Многу негови пријатели од Македонија и дијаспората, му понудиле финасиска помош, но засега не прифатил бидејќи заради престојот кај пријатели имал многу мали и незначителни трошоци во Будимпешта.

Засега?!?! Значи кај да е ќе треба, спремајте парите да ме помагате?!

Он сериозно мисли и понатаму да го краде македонскиот народ, дури и кога е во бегство поради претходни милионски кражби од буџетот?!?!

ОВОЈ ЧОВЕК Е РОДЕН ПСИХОПАТ!!!