ГОРАН МИЛЕВСКИ РАСПАЛИ ОД ГОВОРНИЦА: Шо бе немало министер од Битола?! ПА ЦЕЛА ВЛАДА ИМА ДА РАБОТИ ЗА БИТОЛА, ЈА СУМ ГАРАНТ ЗАЕДНО СО КИРАЦ И ВАСКО ЗА ТОА!

0
1017

– Во јавноста некој критикува дека ќе немало министри од Битола, па цела влада има да работи за Битола, јас сум тука како гарант за тоа, заедно со Кирац и Васко, Битола веќе нема да биде заборавена како што беше тоа десет години!

Лидерот на ЛДП, Горан Милевски од Битола.

СПОДЕЛИ