ГОЛЕМА АКЦИЈА НА МВР : По наредба на Заев и Спасовски, полицијата ги праќа на вонреден технички преглед сите автобуси, минибуси, комбиња во земјава, се што превезува патници!

0
1040

Сите автобуси, минибуси и комбиња овие денови се сопирани од полицијата и се препраќани на вонреден технички преглед.

Ова дознаваме неофицијално е по наредба на Заев и Спасовски со цел да се спречат идни несреќи како таа кај Ласкарци.

За жал. многу од автобусите се покажале како неисправни.