ГОЛЕМА АКЦИЈА: Ај да собереме сите по еден долар, да го охрабриме Бил да си го смени името назад во Веле. И да се пресели од Канада во Македонија, за да ни го брани идентитетот со 300е плата!

0
628

ГОЛЕМА АКЦИЈА: Ај да собереме сите по еден долар, да го охрабриме Бил да си го смени името назад во Веле. И да се пресели од Канада во Македонија, за да ни го брани идентитетот со 300е плата!