ГЛУПИТЕ ВМРОВЦИ МИСЛАТ ДЕКА СО ОВАА ЦРНА КАМПАЊА МУ ПРАВАТ ШТЕТА НА СТЕВО

0
367

Глејте колку се прости вмровците со нивната црна кампања. Сироти они мислат дека со вакви флаери и црни пропаганди ќе му нанесат штета на Стево Пендаровски и на Заев.