ГЛЕЈТЕ КОЛКУ Е ГЛУП : 15 години Грујо сече торта и пак не знаеше како да исече парче, цели 5 минути се мачеше да исече две парчиња, и едвај успеа, го фрли ножот и го вадеше парчето торта со тањирот и вилушката!

0
1424

Значи има два бокала со вода до него за да го навлажни ножот, има нож од пола метро у рацете и никој не го брза да исече едно ебено парче на раат. Притоа, 15 години е лидер на ВМРО ДПМНЕ, значи најмалку 15 години сече торта, плус две свадби од двата брака, значи 17 пати сече торта и пак се мачеше цели 5 минути да исече парче на овогодинешната роденденска прослава и на крај го фрли ножот и почна да брка во тортата со пластичен тањир и пластична вилушка, греота беше да се гледа, еј кој копук сме имале ние за премиер една дека, нек си ебе матер!!!

brilijant