ГЛЕЈТЕ КАКВА АНТИЧКА ЗЕЛКА Е ОВА ЛУЃЕ – ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ КОЈ ЖИВЕЕ ВО ФЛОРИДА А ПО ПОТЕКЛО Е ОД ПРИЛЕПСКО ЗРЗЕ: Најголема закана за светот се емигрантите!

0
585

– Во Германија од 80 милиони, над 10 милиони се доселеници и се множат многу со тоа се губи германската нација, и тоа е голема закана за светот, ќе бидеме глобално село без нации како што беше Советскиот Сојуз.

Џорџ Атанасовски, доделеник во САД, Флорида од Прилепско Зрзе.