ГЛЕЈТЕ ЗОШТО ЗАЕВ Е ПОЛИТИЧАР ОД СВЕТСКИ РАНГ И ЗОШТО СВЕТОТ И ЕВРОПА МУ СЕ ВОСХИТУВААТ НА НЕГОВАТА ХРАБРОСТ И ГОЛЕМИНА : Премиерот Зоран Заев одржа официјална средба со одметнатите пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и заедно да ја договараат интеграцијата во ЕУ и НАТО на Македонија!!!

0
2101
Со новата пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата договоривме насоки за амандманите за уставни измени.
Пред да ги официјализираме, ќе се консултираме уште еднаш за да може да ги потврдат.
Очекуваме до крајот на работната недела да ја формализираме постапката до Собранието.
Од Твитер профилот на премиерот, Зоран Заев.