ВРАБОТЕНА, СОВЕТНИЧКА И ЗАМЕНИЧКА ДИРЕКТОР ВО ГАЗИ БАБА СО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДРЖИ ТРИ РАБОТНИ МЕСТА

0
1180

До редакцијата на ,,Народен Глас” пристигна дојава за вработена во општина Гази Баба со завршено средно образование која како што велат работи на три работни позиции и тоа како советничка во општина Гази Баба, матичарка во матично и заменик директор на државен студентски дом.

Во целост ви ја пренесуваме дојавата до нашиот медиум без никакви интервенции во текстот :

  • Почитувани , би сакала да ви се обратам, дали ќе сакате да објавите вест за една советничка на Гази баба од СДСМ. Девојката има 32 години, завршено средно училиште , ги прекинала студиите. Сега оваа девојка држи три работни места, односно советничка е во општината, матичарка во матично и замислете ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР НА ДРЖАВЕН СТУДЕНТСКИ ДОМ, со СРЕДНО УЧИЛИШТЕ.
    Овие функции се сомневам дека се дадени поради тоа што татко и е доктор кој финасирал во СДСМ , а исто така „близок„ со Цветанка Ласкова, па оваа девојка е ставена да извршува три фукнции од кои и заменик директорка.

    Ако ви требаат уште информации стојам на располагање.

    Еве го профилот на советничката https://www.facebook.com/martina.naumovska/about?lst=100003168027656%3A566270449%3A1525031103

    Мислам што е толку заслужна неквалификуван кадар да се става на директорска позиција , малце и се два извори на приход па уште и заменик директор гледам директорот Дарио Николовски се експонира во јавноста како ќе ги среди домовите, а за заменик директор молчи дека ставил девојче со средно образование срамота.