ВО САД ИМА ЏИН ДЕВОЈКА СО 206 САНТИМЕТРИ

0
462

27 годишната Линдзи сигурно е една од највисоките девојки на светот. Таа е висока 206 сантиметри.

Признава дека луѓе често ја прашуваат што јаде, дури и во супермаркети гледаат што става во корпата и се обидуваат дека откријат од што толку пораснала.

Понекогаш и е тешко да ги игнорира чудните погледи на минувачите, но на тоа се навикнала затоа што со 9 години почнала забрзано да расте.