Во овој кафич покрај утринско кафе може да добиете и орален секс

0
597

Во Женева се планира отворање на кафич кој на своите гости ќе им понуди и орално задоволување.

Овај, најблаго кажано, скокотлив потфат би требало да се оствари до крајот на оваа година, меѓутоа се испоставува дека ова воопшто не е генијална идеја, бидејќи кафич со олкави либерални погледи кон сексот постои во Тајланд кој е надалеку познат.

kafa-fotoprofimedia-1457959101-863525

Колку кафиња во денот би испиле во овој кафич?!

Оние кои планираат да ја искористат оваа “акција” ќе мораат да искешираат 50 евра унапред, а потоа преку апликација да изберат проститутка која орално ќе ги “послужи”.

Во Швајцарија проституцијата е легализирана , така да сите оние кои се бават со оваа професија мораат да поседуваат работна дозвола која им ги гарантира правата како и на сите работници.

 

СПОДЕЛИ