Во маркетите на „Рептил“ отворен пункт за помош на настраданите

0
305

Нa иницијатива на волонтерите од ФБ-групата за помош на настраданите во поплавите во Скопскиот регион, од денеска, сите жители на Скопје кои што пазаруваат во маркетите на „Рептил“ ќе можат да купат производи за настраданите и да ги донираат во пункт кој што се наоѓа во самиот маркет.