(ВО ЖИВО) Заеднички прес на Заев, Јункер и Хан во Брисел

0
183

Следете го ја живо од Брисел, заедничка прес-конференција на претседателот на Европската комисија Жан Клод Јункер и македонскиот премиер Зоран Заев.

СПОДЕЛИ