ВМРО МОНТИ ПАЈТОН ДПМНЕ: Протестите за правда за Грујо ги води обвинет за шамарите во Центар, кој исто ќе оди во ќорка!

0
732

– Бараме од страна на судот да се одложи затворската казна и бараме Иванов да донесе амнестија за Груевски!

Александар Трајковски, еден од обвинетие за шамарите во Центар ги предводи протестите за правда за Грујо?!