ВЛАДАТА ГО ПРЕИМЕНУВАШЕ АЕРОДРОМОТ АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ ВО МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ СКОПЈЕ А КОРИДОРОТ 10 ЌЕ СЕ ВИКА ПРИЈАТЕЛСТВО!

0
725

Линк до ова видео ќе може да погледнете ОВДЕ