ВИСТИНАТА ЗА ВМРО-ДПМНЕ КОЈА СИТЕ ЈА ЗНААТ АМА СИТЕ МОЛЧАТ И СЕ ПРАВАТ МУТАВИ

0
1525

Кликнете на фотографијата за поголема верзија за да ја дознаете вистината за хомофобите од ВМРО-ДПМНЕ. Нека им е честит празникот 2-ри 2-ри од редакцијата на ,,Народен Глас”.