ВИЛИПЧЕ СИ ГО ОТВОРИ СРЦЕТО НА ИНТЕРВЈУТО ВО СЕАД КУРТОН ИБИЦА ТВ : ЈАС СУМ ВО СУШТИНА БУГАРОФИЛ, АМА МОРАМ ДА ЈАДАМ ГОМНА ЗАТОА ШТО НА ГРУЈЧЕ И ВМРО-ДПМНЕ ТАКА ИМ ОДГОВАРА!!!

0
1218

Филип Петровски во интервјуто на Телевизија Нова на Сеад Кочан изјави дека е бугарофил но во добра смисла. Мислам дека Македонија треба да биде блиска со Бугарија, ние имаме историска сериозна поврзаност на нашите две држави. Ова го кажа Вилипче на Куртон ИБИЦА ТВ и остана жив.