ВИЛИПЧЕ САМ СИ СЕ КАНДИДИРАШЕ ЗА ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ, НЕ ДЕКА ГРУЈО БЕШЕ ПОДОБАР, ИСТО ГОМНО…

0
393

СПОДЕЛИ

НАПИШИ КОМЕНТАР