(ВИДЕО) 360 степени: Кому му попречи интервјуто на Ермира Мехмети?

0
470

Слушнете ги претпоставките за тоа кој го демолираше автомобилот на Ермира Мехемти по нејзиното интервју за “360 Степени”.