(ВИДЕО) ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ КУРТОНОТ, ПО 5 ГОДИНИ ЧМАЕЊЕ ВО ГАЗОТ НА ГРУЕВСКИ И ЛАТАС, СЕГА ЌЕ БИДЕ ИСТРАЖУВАЧКИ НОВИНАР КОЈ ЌЕ ЛОВИ ВЛАДИНА КОРУПЦИЈА

0
1127

По цели 5 и кусур години служба на режимот Љупче Златев реши да биде истражувачки новинар кој ќе лови корупција на владата. По 5 години криење во газот на Груевски овај копук ќе ја открива корупцијата на новата влада?! Добро бе кај даваат лиценци за новинарство на вакви шупци режимски?!