(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК ЦРКА НА ТВ СОНЦЕ, ЗАШТО НАРОДОТ СЕДЕЛ МИРЕН И ЈА ТРПЕЛ ДИКТАТУРАТА НА ЗАЕВ, НАРОДОТ БИЛ ГЛУПА СТОКА БЕЗ МУДА?!?!

0
1765