(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ СЕ СКАРА СО КУРТОНОТ НА АЛФА ТВ, ВМРО ДПМНЕ ДАЛО НАРЕДБА ТОЈ ДА БИДЕ МАСАКРИРАН КАКО ЗАКАНА ЗА МИЦКОВСКИ!

0
729

Комедија во куртон студиото на Алфа ТВ, Јанко Бачев, лидерот на Единствена Македонија се скара со водителот на емисијата ,,Алфа Плус” бидејќи според Бачев тој бил елиминиран како закана за Мицковски! Ова е невидена комедија…