(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ КРЕЈЗИ ШОУ: НАТО е четвртиот рајх, нацистичка геноцидна организација која сака да не пороби и да не експлоатира како робови?!?!

0
466

ЈАНКО БАЧЕВ КРЕЈЗИ ШОУ: НАТО е четвртиот рајх, нацистичка геноцидна организација која сака да не пороби и да не експлоатира како робови?!?!