(ВИДЕО) ШОКАНТНО ИНТЕРВЈУ НА ЕФТОВ СО ХРВАТСКА ДЕСНИЧАРКА: Албанците да биле избркани од Македонија исто како што 250.000 Срби биле избркани од Хрватска пред 20 години!!!

0
575

Васе Ефтов кажа дека Србите заслужиле да бидат избркани од Хрватска?!?! 250 000 Срби беа протерани дел и убиени во етничко чистење од страна на Хрватска, потфат аминуван од ЕУ и САД, нешто што се смета за најголем срам на Хрватска и западот во екс Југославија.

Васе оди понатаму, предлага исто да сме направиле и во Македонија и да сме ги избркале Албанците од Македонија?!?!

Колку е лудо ова човече?! Со месеци прави интервју со Шешељ, синот на Ратко Младиќ и останати, а сега вика дека Србите заслужиле да бидат протерани?!