(ВИДЕО) ШОКАНТЕН НАСТАП ОД ТИЈАНА НА 1ТВ : Тијана Дапчевиќ каде гостинка во студиото на 1ТВ и беше Марија Шерифовиќ го достигна дното испод дното потсмевајќи се со струмичкиот акцент и на вработена во фирмата ,,Актор”!!! НА ШТО ЛИЧИ БЕ КОМЕНТАР НА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА ,,ДА ГО ЕБАХ”?! ЗНМ?! СТУДИО?!

0
1992

Тијана Дапчевиќ каде гостинка во ТВ1 и беше гостинката од Србија, Марија Шерифовиќ го достигна дното испод секое дно. Таа пред започнувањето на интервјуто на познатата српска пејачка Марија Шерифовиќ се потсмева со струмичкиот акцент и на вработена во фирмата ,,Актор”, фирма која го изгради автопатот Демир Капија – Смоквица а потоа во продолжение додава ,,ДА ГО ЕБАХ”. Имаме ли ние тука став од Насер Селмани?! Од ЗНМ?! Од совет за етика во медиумите?! Или знаат да не тегнат за уши нас порталите поради наслови кои нив не им се свиџаат?!?!