(ВИДЕО) Шилегов: Готово е, Груевски и Мијалков се историја, мафијата ќе одговара и парите ќе ги вратат!

0
302

„Правда мора да има и ќе има. Готово е! Парите ќе ги вратат, се ќе вратат. Промените ќе ги направме заедно. Сите заедно! И Македонци, и Албанци, и Турци, и Срби, и Роми и Власи и Бошњаци и сите, ќе биееме битка за единствена Македонија и ќе ја добиеме.

Сите ќе живееме еден живот во Република Македонија“, рече носителот на кандидатската листа во шестата изборна единица, Петре Шилегов.