(ВИДЕО) ХА ХА ХААААА , Министерката за култура Канческа Милевска докажа дека е невидена цепеница за српски јазик, прича ,,веома врло” добро!

0
690

Министерката за култура Елизабета Канческа Милевска дава изјава за Радио телевизија Србија во врска со учеството на Македонија на Биеналето за архитектура во Венеција.

– Свака година подржујемо Биенале наших уметника. И оваа година исто тако имамо веома, врло добра инсталација. Верујем да свако од нас може да се наџе у том пројекта – вели таа.