(ВИДЕО) ХАЈКАТА НА РЕЖИМОТ ПРОДОЛЖУВА ВО ПРИЛЕП, НА РАСПИТ ВО ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ВО ПРИЛЕП ДЕНЕС ПОВИКАН АДВОКАТОТ ЖАРКО СТЕВАНОСКИ – ВЛАСТА ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВА СЛУЖБЕНИТЕ ЛИЦА ВО МВР

0
705

Денес на информативен разговор беше повикан адвокатот Жарко Стеваноски , кој воедно е и еден од истакнатите активисти на прилепската Шарена револуција.

IMG_4561

Поддршка дадоа стотина прилепчани учесници на Шарената револуција во Прилеп кои во мирен протест демонстрираа против хајката од ВМРО-МВРО врз граѓанските активисти.

Во прилог следува видеото со изјавата на адвокатот Жарко Стеваноски од пред станицата на МВР во Прилеп :