(ВИДЕО) ФЧЕРАШНИ НОВОСТИ ДОЖИВЕАЈА ТЕЖОК ПОРАЗ – АМДИ ШОУ НА ТВ 24: Поштено си одлежав затвор. Mилион „Амди коли“ ќе бидат испиени во кампањата. Лојален сум бил за власта одувек, не памтам да сум бил у опозиција! Од пиење кока кола ми се дреме во собрание. Затворот е големо искуство – треба да се види, кој не отишол

0
424

Амди Бајрам шоу на ТВ24 : Поштено си одлежав затвор. Mилион „Амди коли“ ќе бидат испиени во кампањата. Лојален сум бил за власта одувек, не памтам да сум бил у опозиција! Од пиење кока кола ми се дреме во собрание. Затворот е големо искуство – треба да се види, кој не отишол.