(ВИДЕО) ФРЧКО НАПРАВИ ЛОМ НА РАДИО КАНАЛ 77: Со ВМРО-вците ќе се помирам само во Бутел кога ќе ме закопаат, тамо може оро да играме, додека сум жив со овие фашисти излезени од пештера нема шанси!

0
697

– Со овие сегашни ВМРО-вци фашисти излезени од пештера нема помирување, нив мора само да ги поразиме и оставиме политички да гнијат и да исчезнат, со нив помирување само во Бутел кога сите ќе умреме и тамо може оро да играме под земја.

Фрчко Шоу на Канал 77 во емисијата Стадион.