(ВИДЕО) ФРОСИНА РЕМЕНСКИ ЗА МАЛКУ ЌЕ ГО РАСПЛАЧЕШЕ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ, АЛЕКСАНДАР НИКОЛОВСКИ СРЕД ТЕЛМА

0
1268

Александар Николовски ќе се расплачеше од Фросина Ременски, ова шилеже е потпретседател на најмоќната опозициска партија во Македонија, ВМРО-ДПМНЕ.