(ВИДЕО + ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЗАЕВ И КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ПРИЛЕП, ДОКТОР ИЛИЈА ЈОВАНОСКИ ОДРЖАА ДЕБАТА СО ПРИЛЕПЧАНИ НА ПЛОШТАДОТ ВО ПРИЛЕП!

0
1115

Денес на плоштадот под градската саат кула во Прилеп Премиерот и лидер на СДСМ покажа и докажа што значи да бидеш лидер во слободна Македонија.

Денес , тој на отворена панел дискусија , на отворено само докажа дека слободата нема цена . Од осамостојувањето на Македониаја до денес Заев е првиот политичар со јавна трибина помеѓу народот на отворено,каде секој може да му постави прашање, но и да добие јавен одговор.До сега тоа никој не го можел.

Респект за ваквиот чекор на Заев,зошто на овој начин ја внесува Македонија во една нова изборна ера по западен терк ,каде ваквите интерактивни трибини се основите на демократијата.