(ВИДЕО) ФИЛИП ПЕТРОВСКИ УШТЕ СЕГА ПОЧНА ДА ПЛАЧЕ ДЕКА НЕМА ДА СОБЕРЕ 10.000 ПОТПИСИ!

0
339

Вилипче почна да кемка и да плаче, почна да рони мрсули за тоа дека нема да собере 10.000 потписи за кандидатура на претседателските избори.