(ВИДЕО) ФИЛИП ПЕТРОВСКИ СО СТРАХОТНА ЗАКАНА ПО ИНЦИДЕНТОТ ВО ШТИП : Не му се плашам на никого, спремен сум да се соочам и со амерички маринци!

0
1486

Вилипче лидеро со закана до порталите што го ругаат и исмејуваат на неговите настапи и дека може да ги претепа, потоа се закани до луѓето од партијата на Љубе и другите партии од власта дека ќе ги победи, а може и ќе ги претепа. 😀