ВИДЕО: Урнебесна Пародија – Груевски им помага на граѓаните, Саше Политико упаѓа со прашања, а Пешевски го брка со боксови

0
193

Група битолчани направи пародија на прошетките на премиерот Груевски низ државава на кои тој им ги решава проблемите на граѓаните. На моменти упаѓа и Саше Политико со прашања, ама (Хипо) Пешевски успешно го брка со боксови.