(ВИДЕО) Трајанов: Груевски беше информиран за аферата „Телеком”

0
266

Пратеникот Павле Трајанов кој беше спомнат во сведочењето на Богоевски, во интервју заНОВА ги открива своите сознанија за аферата Телеком. Во интервјуто Трајанов ги коментира и предизвиците на специјалниот јавен обвинител.