(ВИДЕО) ТРАОРНО СВЕДОШТВО НА Владо Димов за звојот ЕГЗИЛ : Моите џелати кои ме избркаа од Македонија доаѓаа кај мене да ги оперирам во Истанбул и Софија, значи зборувам за министри, судии , обвинители, новинари…

0
3121