(ВИДЕО) ТРАМП Е ТЕШКА НЕВАКЦИНИРАНА БУДАЛА – НА ЛИЦАТА КОИ ПРОСТРАДАА ОД ПОПЛАВА ИМ ПОДЕЛИ ТОАЛЕТНА ВО КОШАРКАРСКИ СТИЛ

0
677