(ВИДЕО) ТОП 10 НАЈЛУДИ ИМИТАЦИИ НА ЛУДОТО КОПИЛЕ ДОНАЛД ТРАМП

0
561

Претседателскиот кандидат на САД, Доналд Транмп, иако има шанси да стане следниот лидер на оваа држава, сепак важи за шега помеѓу голем дел од луѓето. Токму затоа често се исмева, а многу комичари и други ТВ лице го имаат имитирано.

Во видеото погледнете ги топ десетте перформанси на имитирање на Доналд Трамп.