(ВИДЕО) ТОНИ ШАНАЦ ИЗГУБЕН ВО ПРОСТОРОТ: Бил против насилството во собранието, тие што тепале да бидат казнети?! А тие што им отворија врати и ги тргнаа полицајците?!?!

0
1977