(ВИДЕО) ТЕТКА МИРКА СИ ГО ОТВОРИ СРЦЕТО: Со Груевски се запознав во станот на Лиле Поповска, го советував да не ветува референдум за името

0
1034

Класната во емисија кај Миленко : Со Груевски се запознав во станот на Лиле Поповска, го советував да не ветува референдум за името.