(ВИДЕО) ТЕПАЧКА НА АЛЕН ИСЛАМОВИЌ И МЛАДЕН ВОЈИЧИЌ ТИФА СРЕДЕ НОВОГОДИШЕН НАСТАП ВО БУДВА!!!

0
866

Младен Војичиќ Тифа и Ален Исламовиќ кои на новогодишната ноќ настапуваа во Будва, станаа најголема вест ден потоа, по нивната тепачка.Младен Војичиќ Тифа и Ален Исламовиќ кои на новогодишната ноќ настапуваа во Будва, станаа најголема вест ден потоа, по нивната тепачка.

Денеска е објавена и снимка од инцидентот.

Наводно Тифа се налутил затоа што Ален Исламовиќ отпеал дел од песната наменет за него.

Видно изнервиран Тифа се залета и го удри со глава својот колега Ален.