(ВИДЕО ТЕЛМА) БОМБА НА ЉУБЧО: ЗАЕВ ТРЕБА ДА МУ ДАДЕ НА ВМРО СЕ ШТО САКА САМО ДА ГЛАСААТ ВО СОБРАНИЕ, ВО СПРОТИВНО СЕ ПЛАШАМ ДЕКА ЌЕ СЕ ОТКАЖЕ ОД НАС СВЕТОТ!

0
1104

Љупчо Георгиевски на Телма : Заев треба да му даде на ВМРО се што сака само да гласаат во собрание, во спротивно се плаѓам дека ќе се откаже од нас светот.